Τηλ: 2106202751 - 6972910311

Why us?

The most beautiful period in a woman’s life is pregnancy. Learn everything you need.

image 1

Pap Breast Test

Modern method of detecting suspicious breast cells.

image 2

Pregnancy

The most beautiful period in a woman’s life is pregnancy. Learn everything you need.

image 2

Colposcopy

The most reliable method of identifying the fault in the cervix

image 3

Infertility

More and more often these days, male and female infertility

Ενδοσκόπηση

Introspection

Hysteroscopy, Laparoscopy, Cystoscopy.

image 1

Diseases

Find out about the latest developments in the diagnosis and treatment of gynecological issues

Partnerships:

logo 2

Tags

Δρ Στέφανος Βαλαντάσης

×

Αγαπητοί φίλοι και φίλες

Σας καλωσορίζουμε στον ιστότοπο του Γυναικολόγου Δρ, Στέφανου Βαλαντάση, ο οποίος δημιουργήθηκε με σκοπό την ενημέρωση του κοινού μας για την παρουσίαση των δραστηριοτήτων και των υπηρεσιών μας . Το κοινό μας επιθυμούσε εδώ και έτη αυτή την προσπάθεια ενημέρωσης ,δεδομένου ότι πολλές γυναίκες , προέρχονται από πόλεις εκτός Αττικής ,αλλά και αρκετά νησιά, οπου η πρόσβαση στα μεγάλα αστικά κέντρα δεν είναι πάντα εύκολη.

Μέσω των ιστοσελίδων μας, θα μπορέσετε να βρείτε πληροφορίες σχετικές με τη λειτουργία των ιατρείων μας αλλά και τις υπηρεσίες που παρέχονται σε αυτά . Θα ενημερώνεστε επίσης για όλους τους τομείς με τους οποίους ασχολείται ο ιατρός , θα ενημερώνεστε σε επίκαιρα και αμφιλεγόμενα , ιατρικά –γυναικολογικά και μαιευτικά θέματα, με τρόπο κατανοητό ,χωρίς αυστηρή ιατρική ορολογία ,αλλά ταυτόχρονα και αξιόπιστο ,λαμβάνοντας πάντα υπ’όψιν τις τελευταίες εξελίξεις και τα σύχρονα ιατρικά πρωτόκολλα από τους μεγαλύτερους Συλλόγους Μαιευτικής –Γυναικολογίας σε Ευρώπη και Αμερική.

Μετά από πλέον των 15 έτων στη μάχιμη Μαιευτική και Γυναικολογία ,τόσο ως Επιστημονικός Συνεργάτης ,αλλά και ως Γυναικολόγος Εφημερίας στα Μεγαλύτερα Μαιευτικά –Γυναικολογικά Κέντρα της Αττικής αλλά και της Μεγάλης Βρετανίας, καθώς και η πρόσφατα αποκτηθείσα εμπειρία , από την οργανική του θέση ως Senior Specialist Obs/Gynae, σε χρέη Αναπληρωτή Διευθυντή, στο NHS ( Εθνικό Σύστημα Υγείας ),της Μεγάλης Βρετανίας, προσφέρουν εκτός από την μεγάλη εμπειρία , ταυτόχρονα και ένα διαφορετικό τρόπο προσέγγισης και λύσης του εκάστοτε ιατρικού σας προβλήματος.

Σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς συνεχίζουμε να είμαστε δίπλα με σεβασμό, ειλικρίνεια και αμεσότητα προσέγγισης , στην έφηβη, στη μέλλουσα μητέρα, στην έγκυο, στην προκλιμακτηριακή αλλά και εμμηνοπαυσιακή γυναίκα ,σε κάθε απορία και ανησυχία της, αλλά και σε κάθε ιατρικό πρόβλημα της, βοηθώντας τους οικονομικά ασθενέστερους ,χωρίς να ελαττώνουμε τα επίπεδα ποιότητας.


Για κάθε ερώτηση ,απορία αλλά και περαιτέρω πληροφορίες, μπορείτε να απευθυνθείτε σε μένα οποιαδήποτε στιγμή χρησιμοποιώντας τους τρόπους επικοινωνίας που σας προτείνουμε στην αντίστοιχη σελίδα.

Σας ευχαριστώ για την επίσκεψή σας στις δικτυακές μας σελίδες!

Στέφανος Βαλαντάσης

 

Premium WordPress Themes